O nama

                                                                                  

SAFETY SOLUTIONS

- je kompanija koja je sačinjena od vise ogranaka, bavimo se najsavremenijim rešenjima na polju bezbednosti I zdravlja na radu, proizvodnjom I prodajom dečijih igrališta, proizvodnja I prodaja podloga od reciklirane gume, taktilne staze I elementi za slepe I slabovide osobe, antimikrobalna tehnologija.

 

PROTIVKLIZNA ZAŠTITA

Ovaj ogranak kompanije se bavi najsavremenijim sistemima zaštite na klizavim površinama, u okviru kog Vam možemo pomoći da rešite svaki problem koji je vezan za klizanje na mokrim podovima,a u cilju povećanja bezbednosti I spečavanju povreda izazvanih padovima. Trebate imati u vidu da preduzimanjem preventivnih mera smanjujete mogućnost povređivanja ljudi, potencijane smrtne ishode, dugotrajne sudske procese, isplate odštete, Pored programa protivklizne zaštite , razvili smo i sredstva ( šampone ) za odžavanje podova. Za sve proizvode posedujemo odgovarajuće sertifikate.

Naš cilj je da kvalitetan proizvod bude Vama pristupačan i pouzdan 

Više o programu protivklizne zaštite možete videti na web adresi

www.protivkliznazastita.co.rs     

ECOGUMA

Ovaj ogranak kompanije se bavi podlogama od reciklirane gume.Reciklažom starih dotrajalih guma (automobilske, kamionske), I ostalih raznih gumenih prizvoda,dobijamo granulat koji koristimo u proizvodnji naših gumenih ploča , i za livenje gume (tartan)Pored toga što je ovaj program Eco Friendy, omogućava  povećanje bezbednosti i sprečavanje povreda usled padova,može se koristiti kao absorber buke i vibracija na raznim mašinama.

Primenjuje se na

Dečijim igralištima, Sportskim terenima, Trim stazama , Teretanama......... jednostavno gde god postoji mogućnost izazivanja povrede usled pada.

Više o programu ovog ogranka kompanije možete videti na web adresi

www.ecoguma.rs

PLAY KIDS

Ovaj ogranak kompanije najviše vole naša deca. U okviru uvog segmenta firme bavimo se proizvodnjom unutrašnjih igraonica, i prodajom spoljašnjeg programa renomirane marke Cemer iz Turske.Naša igrališta su vrhunskog kvaliteta, poseduju sve sertifikate TUW i EN. Iza nas su stotine postavljenih rekvizita za decu raznog uzrasta .Radimo 3D projekte za parkove, i pružamo podršku za arhitekte sa našim modelima.

Imamo mnogo modela u ponudi, a sve to možete videti na WEB stranici

www.playkids.co.rs

TAKTILNE STAZE

Ovaj ogranak firme se bavi programom kojim omogućavamo našim slepim i slabovidim sugrađanima bezbedno kretanje.

U ovom segmentu smo od naših partnera iz EU, primili znanja i savete kako bi našim klijentima omogućili da dobiju najbolja moguća rešenja.

I ako smo pioniri u ovom poslu , već smo postigli zavidne rezultate i borimo se da omogućimo veću pristupačnost opreme koja će našim sugrađanima omogućiti "KRETANJE BEZ BARIJERA"

Više o programu ovog ogranka kompanije možete videti na web adresi

www.taktilnestaze.com

ANTIMIKROBALNA TEHNOLOGIJA

U ovom ogranku se bavimo preventivnim merama zaštite od bakterija, buđi,gljivica

U saradnji sa našim partnerima iz EU za naše proizvode koristimo aditive bazirane na tehnologiji jona srebra. ovo jedan od najsavremenih načina preventivne zaštite u cilju  sprečavanja kontaminacije površina koje se svakodnevno koriste. Trenutno nam je u razvoju  program uređaja sa UV germicidnim lampama. Planiramo da proizvedemo uređaje za ručnu sterilizaciju radnih površina, uređaje koji se montiraju u frižidere i rashladne vitrine, i uređaje za sterilizaciju vazduha.

Naša kompanija pored rukovodstva koje ima veliko iskustvo u  svim segmentima kojima se naša kompanija bavi, ima u svom sastavu i tim mladih,vrednih i ambicioznih ljudi koji svojim delovanjem I zalaganjem čine da se svi ogranci kompanije razvijaju i da svojim programom pomognu našim klijentima.

Bezbednost je najbolja investicija

 

TOP